Asbestsanering of asbestverwijdering dient op zeer professionele wijze te gebeuren voor zowel mens als milieu. Bunt Renovatie is gespecialiseerd in het verwijderen van uw asbestplaten en - daken.


Specialist met alle certificaten

Voor u als ondernemer is het laten verwijderen van asbest een ingrijpende gebeurtenis. Niet gek dat u hierbij dan ook wilt worden bijgestaan door een bedrijf dat specialist is op het gebied van asbestverwijdering. Bunt Renovatie beschikt over alle noodzakelijke certificeringen om het asbest verwijderen uit te mogen voeren.

Subsidiemogelijkheden

Bunt Renovatie regelt ook op het gebied van asbestverwijderen alles van A tot Z. We zorgen dat de asbest veilig en met de grootst mogelijke zorg wordt afgevoerd, maar we zorgen ook dat bij eventuele subsidiemogelijkheden u hier volledig gebruik van kunt maken.

Continuïteit

Daarnaast zorgt Bunt Renovatie dat u gedurende het gehele proces minimaal last zult hebben van de renovatie met betrekking op uw bedrijfsvoering. Wij begrijpen als geen ander dat de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf gewoon door moeten lopen. Ook daarom bent u bij Bunt Renovatie aan het juiste adres.