Wat als uw dak van schuur, loods of bedrijfshal aan vervanging toe is door lekkage, ouderdom of energieverlies? Dan wilt u dat dit renovatiewerk snel, vakkundig en goed wordt uitgevoerd. Bunt Renovatie is dan uw partner voor al uw dakrenovaties!

Specialist

Bunt Renovatie is een specialist op het gebied van dakrenovatie van hellende daken. Bunt Renovatie is uiterst deskundig op dit gebied en heeft een goede naam opgebouwd in het renoveren van daken van zowel kleine als grote oppervlakten.

Compleet pakket

We verwijderen uw huidige dak op professionele wijze en monteren het nieuwe dak, of het nu gaat om een oplossing met golfplaten of een metalen dakbedekking. Het kan allemaal bij Bunt Renovatie. Hierbij nemen we uiteraard ook de benodigde goten en zijafwerkingen mee om het geheel weer waterdicht te maken.

Minimale overlast

Bunt Renovatie biedt een totaaloplossing voor dakreparatie en dakrenovatie en ontzorgen u op alle gebieden. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw bedrijfsvoering, zodat u minimaal last ondervindt van de gehele renovatie.

Eventueel verzorgt Bunt Renovatie bestaande asbestdaken van een asbestsanering, waarna er een nieuw dak aangebracht wordt.