Wij hebben diverse oplossingen wat betreft composiet. Met onze jarenlange ervaring en ons gemotiveerde team bouwen wij uw bedrijfspand naar uw wensen.

Composiet

Het leveren van bekleding van aluminium composiet is slechts één aspect in een bouwproject. Wij ondersteunen het hele traject. Van ontwerp naar productie tot levering. Spreekt u dit aan en bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en vraag naar voorbeelden van projecten in gevel- en interieurbekleding, gootoplossingen en dakkapellen die wij met hoogwaardig composiet hebben uitgevoerd.

Vormgeving en uitstraling

Daarnaast vinden we de esthetica en vormgeving van een hal of loods net zo belangrijk als de functie ervan. De vorm en uitstraling van het gebouw zegt immers ook iets over uw bedrijf. Bunt Metaalbouw bouwt niet alleen, maar zorgt ook voor de functionaliteit en de uitstraling van uw hal of loods.

Vrijblijvende offerte

Heeft u de wens om een bedrijfshal of loods te bouwen, informeert u dan geheel vrijblijvend wat Bunt Metaalbouw voor u kan betekenen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen en dit te vertalen naar een passende en scherpe offerte.

 

Enkele voorbeelden: