Wij hebben diverse oplossingen wat betreft utiliteitsbouw. Met onze jarenlange ervaring en ons gemotiveerde team bouwen wij uw bedrijfspand naar uw wensen.

Utiliteitsbouw

De definitie van utiliteitsbouw is alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. De kracht van Bunt Metaalbouw is dat uw wensen en ideeën worden vormgegeven in één ontwerp, waarbij we complexe oplossingen niet uit de weg gaan! Voor ons is een probleem juist een uitdaging. Door mee te denken kan uw hal of loods efficient en duurzaam gebouwd worden.

Vormgeving en uitstraling

Daarnaast vinden we de esthetica en vormgeving van een hal of loods net zo belangrijk als de functie ervan. De vorm en uitstraling van het gebouw zegt immers ook iets over uw bedrijf. Bunt Metaalbouw bouwt niet alleen, maar zorgt ook voor de functionaliteit en de uitstraling van uw hal of loods.

Vrijblijvende offerte

Heeft u de wens om een bedrijfshal of loods te bouwen, informeert u dan geheel vrijblijvend wat Bunt Metaalbouw voor u kan betekenen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen en dit te vertalen naar een passende en scherpe offerte.